(Android) Layton: Curious Village in HD hileler sınırsız kristaller
Mar 11, 2022 22:20:23 GMT | To Top
Post by sespcolighdownle on Mar 11, 2022 22:20:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Layton: Curious Village in HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Layton: Curious Village in HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sınırsız kristaller ▞▞▞
▞▞▞ Layton: Curious Village in HD 2022 version ▞▞▞
İyi
Bu limanın hiçbir eksiği yok. DS'de en sevdiğim oyunlardan biriydi ve mobilde de favorilerimden biri.
Oyunun inanılmaz limanı ve fiyatına değer. Ayrıca oyunu arkadaşlara göstermek gerçekten eğlenceli.
Bu oyun çalışmıyor. Keşke satın almadan önce yorumları okusaydım çünkü yeni oyun ekranında isim istemini geçememe sorunu yaşıyorum. Yıllar geçmesine ve hala düzeltmemiş olmalarına inanamıyorum.
Bu oyunun yeniden yayınlanmasına sevindim
Mükemmel oyun! Tek şikayetim (ve küçük bir şikayet), bulmacaları çözerken "not" özelliğini kullanarak aldığım notları silmek gereksiz yere zor, bu da özelliği büyük ölçüde işe yaramaz hale getiriyor. Bu küçük şey dışında, bu oyundan çok zevk alıyorum.
Layton: Curious Village in HD ጀብዱ vxe
Tüm Layton oyunlarını ve kreasyonlarını sevin!
Bu oyunları çok seviyorum. Harika zeka oyunlarıyla dolular ve süper eğlenceliler! Hikaye harika ve bulmacalar tam yerinde.
Bu oyunu çok seviyorum!Bence bu oyunun mobil cihazlara çevrilmesi harika ve umarım devamı da gelir. Paraya değer! Çok kaliteli bir hikayesi olan çok kaliteli bir oyun. şiddetle tavsiye ediyorum
Layton: Curious Village in HD Sarguzasht lfb
Oynadığım en iyi bulmaca oyunlarından biri.
Harika ve eğlenceli bir oyun. Geliştiriciler, oyunu bir mobil cihazda oynanabilir kılmak için mükemmel bir iş çıkardılar.
Layton: Curious Village in HD Äventyr vun
Hala olağanüstü bir oyun olan orijinal Layton oyununun sağlam bir telefon bağlantı noktası.
En iyi mobil bulmaca oyunu. Tonlarca etkileşimli ve çeşitli zorluktaki bulmacalar.
Bu oyun harika. Grafikler harika, hikaye ilginç, bulmacalar eğlenceli (şimdiye kadar gördüğüm en iyi koleksiyonlardan bazıları) ve istediğiniz zaman İngilizce ile Fransızca arasında geçiş yapabilirsiniz! 0 tavsiye edilir!
Harika bir oyun ve iyi bir yeniden yapım.
3xtra özelliklere sahip olmak oldukça temiz.
15 dakika sonra iade talebinde bulundum. Saatli bir bölüme geçiyorsunuz. Şimdi sıkıcı öğreticileştirmeden sonra bunu söylüyor. Bir saat günde kaç kez aynı sayıdan 3 veya daha fazlasına sahiptir?" Şimdi 00:00'ı düşünmek ister misiniz? Evet, hayır? Peki bu bulmaca şakasının ne istediğini anlayana kadar tahmin edin. bu kadar erken netlik ve hayal gücü eksikliği... Daha da kötüye gittiğini görmek istemedim. Bu bir telefon oyunu olduğu için ellerim ağrımaya başladı, kontroller zor. Ses dengesi çok bozuk. Atla.
Bu oyunda bir ton bulmaca ve içinde çok fazla çeşitlilik vardı. Cevabını tahmin edebilmek için makul olmadığını düşündüğüm birkaç bulmaca vardı, ancak çoğu iyi bir meydan okumaydı.
Bu, DS'deki favorilerimden biri, ancak bir sayı girmem gereken ve girmek için hiçbir şeyin çıkmadığı bir bulmaca yapmaya çalışıyorum. Telefonum olabilir mi? Her iki durumda da, şimdi oynayamadığım için hayal kırıklığına uğradım. Umarım ileride düzelir.
Bu harika HD bağlantı noktası için çok teşekkür ederim, sanat şimdi de o zamanlar olduğu kadar büyüleyici. Bu, biraz kısa da olsa çok sağlam bir Layton deneyimiydi, içtenlikle diğer DS oyunlarını yakında bu platformda görmeyi umuyoruz.
Güncelledim, yeniden başlattım... kaldırdım ve yeniden yükledim... Geri ödemem nerede??? Size e-posta gönderdim ve hala geri ödememi alamadım!!! TAVSİYE ETMİYORUM!!! 😡
Eski Nintendo DS sürümleri gibi eğlenceli bir bulmaca oyunu.
10 dolarlık fiyat etiketinin sizi korkutmasına izin vermeyin: bu harika müzik, görsel olarak çarpıcı sanat, ilgi çekici bir hikaye ve SIFIR mikro dönüşüm ile tam uzunlukta, güzel bir oyun (aslında Nintendo DS'de 2008'de 35 dolardı). 2008'de Amerika Birleşik Devletleri'ne ulaştığında orijinal DS sürümü aracılığıyla bazılarını oynadım ve söylemeliyim ki, bu Nintendo DS oyunu MÜKEMMEL BİR ŞEKİLDE akıllı telefonlara aktarıldı (ayrıca bkz: Dünya Sizinle Bitiyor), yüksek çözünürlüklü sanat ve müzikle . Çitin üzerinde olmayın: Bu mutlaka indirilmelidir!
çok eğlenceli bulmaca ile harika bir oyun. en önemlisi uygulama satın almada hayır!!
Cube Rush Adventure 街機 uof
Buna değer. İnanılmaz bir hikaye ve baştan sona oynadım, sonunda sıkıcı oldukları için genellikle telefon oyunlarında asla yapamam. Bu oyunu sevdim! Sıfır reklamlı ve sizi şaşırtacak bir hikayesi olan zorlu bir oyun arıyorsanız bu oyun tam size göre.
Samsung s20 kullanıyorum. Oyun bazı problemlerin çözülmesine izin vermiyor... ve ben oyunun çok içinde değilim. Yeniden başlatma gerekli ve oyunun benim için 1/2 yol boyunca çalışmayı bırakıp bırakmayacağını bilmiyorum. Daha eski telefonlar ve işletim sistemi sürümleri bu oyun için daha iyi çalışabilir
dürüst olacağım. Bu cevhere rastlamadan önce Profesör Layton'ı hiç duymadım bile. Nostaljik cazibesi ve basit grafikleri beni içine çekti ve bulmacalar elbette *şefin öpücüğüydü*. Yazma girişi hakkında şikayet etmeye devam eden tüm insanlar için bakın. Giriş ekranın üst kısmındadır. Belki, bilirsiniz, hiç sorun yaşamadıkları bir şeyi düzeltmediklerinden şikayet etmeden önce etrafınıza bakın.
tüm dosyalarıma erişmesi mi gerekiyor? hayır teşekkürler.
Absolutley hikayeyi ve oynanışı sevdi. Profesör Layton oyunlarını seviyorum.
Profesör Layton serisi, tüm zamanların en sevdiğim oyunlarından bazıları ve bu, onları oynamanın açık ara en iyi yolu. Sanat ve ses mükemmel bir şekilde yeniden düzenlendi ve oyunun kendisi telefonlar için mükemmel bir seçim (ancak özellikle büyük parmaklarınız varsa, bazı bulmacalar için bir ekran kalemi almanızı tavsiye ederim). Bulmacaları ve zeka oyunlarını seviyorsanız, daha iyi birkaç seçenek var.
Orijinal DS oyununun güzel limanı, ekstra bir şeyle. Bir sonraki oyunu yakında İngilizce olarak görmek dileğiyle!! 🔍
Bulmacaları sevdim, orijinalini oynama şansım olmadı, bu yüzden bu hoş bir sürpriz oldu. Tek şikayetim, oynamak için her zaman çevrimiçi olmanız gerektiğidir. Çevrimdışı oynansaydı 5 puan verirdim. Diabolical Box için sabırsızlanıyorum!
Bu oyun çok güzel bir şekilde mobil cihazlarda yeniden düzenlendi!
Layton: Curious Village in HD Cabaran ltau
Henüz sadece 10 bulmacam var ama şu ana kadar oldukça ilgi çekici. Karşılaştığım bulmacaları çoğunlukla zaten gördüm, bunlar sadece bunların varyasyonları, bu konuda biraz hayal kırıklığı yaratıyor. Güzel hikaye, sonra ne olacağını görmek için bulmacaları çözeceğim için heyecanlıyım. Ses efektlerinin çok yüksek olduğu konusunda diğerleriyle aynı fikirdeyim, ancak neyse ki ses seviyesini ayarlardan ayarlayabilirsiniz. Daha büyük bir sıkıntı, hesabınızı bağlamak için Play Oyunlar kullanmaması, bu yüzden oyun dışında bir hesap oluşturmam, e-postayı kabul etmem, oyuna geri dönmem ve oyunda hantal bir giriş sürecinden geçmem gerekti. Sadece 1 tıklama olması güzel olurdu. Ancak bu, yalnızca ilerlemeyi cihazlar arasında senkronize etmek istiyorsanız. 10$ değerinde mi? Emin değil. 3 - 5 dolar mı? Kesinlikle!
Bu oyunu 6 yaşımdayken aldım ve o zamandan beri bir layton hayranıyım. bu remaster beni çok mutlu ediyor çünkü çok daha temiz görünüyor ve başlangıçta eklenen ara sahneyi seviyorum Bunun için teşekkür ederim
cevap alanını ne zaman kullansam ekranı duraklatıyor ve tuş takımını göstermiyor
Bu dizi için ne harika bir yeni yuva. Ekstra video kliplerle ve ds'de çok daha temiz bir deneyimle havaya uçun. Tüm koleksiyonu görmeyi umuyorum ve ace avukatlık oyunları mobil cihazlara gelsin
aşık olduğum muhteşem oyun. Ses karışımının biraz daha güçlü olabileceğine katılıyorum, ancak hiçbir şekilde oyundan olumsuz etkilenmiyor. Gerçekten bu Layton 'zaman çizelgesindeki' diğer ikisinin de aynı muameleyi görmesini umuyorum çünkü tam koleksiyona tekrar sahip olmayı çok isterim
Layton oyunları, DS ve 3DS'de her zaman keyifliydi ve mobil ortama geçiş sorunsuz ve zahmetsizdi. Müthiş bulmaca çözme macerası, özellikle P indirimliyken ne kadar tavsiye etsem az. Ne çalmak!
Tüm zamanların en sevdiğim dizilerinden biri. Tamamen fiyatına değer, mutlaka oynanması gereken bir oyun.
Çok eğlenceli. Harika bir arsa ile iyi tasarlanmış, merak uyandıran bir oyun. Göz ardı edilebilecek bir veya iki hata.