(Android/iOS) Moonlight Lovers: Raphael - Dating Sim / Vampire krāpšanās kods bezgalīgas primogēmas
Mar 11, 2022 22:14:21 GMT | To Top
Post by sespcolighdownle on Mar 11, 2022 22:14:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Moonlight Lovers: Raphael - Dating Sim / Vampire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Moonlight Lovers: Raphael - Dating Sim / Vampire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods bezgalīgas primogēmas ▞▞▞
▞▞▞ Moonlight Lovers: Raphael - Dating Sim / Vampire 2022 version ▞▞▞
Tik forši
Patīk stāsts, tikai vēlos, lai būtu veids, kā bez maksas lasīt vairāk
LOVE IT SO SO MACH
Stāsta līnija ir lieliska kā vienmēr
Man patīk 😊
Es labprāt uzspēlētu šo spēli, taču jūs varat nolasīt tikai teikumus, pirms jums ir jānoskatās cits videoklips programmai ap.
ES mīlu šo spēli! Pirmā nodaļa man sniedza kā tauriņus 🙈 Man patīk, ka Rafaels ir tik mierīgs un maigs... vienkārši mīlu to. Paldies par tik lielisko spēli🙏 lai gan mani traucē 1 doma...fakts, ka tu saņem tikai 500 enerģijas dienā...es domāju, ka, ja izdosies to palielināt līdz 1000 vairāk cilvēku lejupielādēs spēli, jo daži no mums vienkārši nav naudas vairāk enerģijas, bet vienalga ļoti laba spēle. Liels paldies 💖🌈👍
Apollo Justice Ace Attorney Авантуристичке vhmb
Tā ir jauka spēle
Man patīk šī spēle, BET zemais AP ir kaitinošas, jo spēli var spēlēt tikai dažas minūtes.☹️ Ar 60 AP, ko saņemat ik pēc 4 stundām, jūs varat lasīt tikai 3 teikumus vienlaikus.😖 Manai problēmai : dažas dienas nevaru skatīties AP video un nezinu kāpēc.😭 Es spēlei piešķiru 4 zvaigznes, jo man ļoti patīk stāsts un grafika.🙂😁
Rafaels ir tik burvīgs
Es nevaru ieteikt šo izstrādātāju. Lai izlasītu vienu teikumu, ir nepieciešami 10 spēles valūtā, un dialogs sāpīgi atkārtojas, kā rezultātā netiek sasniegts liels progress par šausmīgi lielu naudu. Reklāmā varat skatīties ik pēc trim stundām, lai gūtu prieku lasīt sešus teikumus pēc tam. Tas tiešām nav jūsu laika vērts, kas ir kauns, jo stāsts ir kārtībā. Animācija ir satraucoša, taču to var izslēgt. Ja valūta tiek līdzsvarota, tāpēc reklāmas skatīšanās ir pat tā vērta, es to apsvērtu.
Es mīluedeeeeeeeee itttttt tas ir tik romantisks
Man tas patīk, un tas ir forši
Ļoti jauki 👍
Labākā spēle
Es domāju, ka tā būs fantāzijas spēle
Moonlight Lovers: Raphael - Dating Sim / Vampire Igranje vlog zlc
Tā ir lieliska spēle❤️❤️😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤗
Šeit atliek tikai 1 lieta. Vienkāršāks veids, kā iegūt vairāk bezmaksas enerģijas punktu. Vai arī iegūstiet tos biežāk. Pagaidām šis ir ļoti interesants un labi pārdomāts romantisks stāsts. Esmu to sajūsmā, un esmu ticis tikai līdz otrajai nodaļai! Es nevaru palikt malā, man tas ļoti patīk!
Nepatīk
Esmu to spēlējis tik daudz, man tas patīk!
Skūpsts
Patērē pārāk daudz enerģijas un nedod pietiekami daudz atpakaļ, un jūs nevarat uzkrāt enerģiju, vai arī varat izmantot tikai dienu enerģijas, kas nav daudz, kas attiecas uz visu sēriju.
Šī ir visu laiku labākā spēle ❤️❤️❤️❤️
Man tā tik ļoti patīk tā ir laba spēle, mans mīļākais briesmonis ir vampīrs, tāpēc es piešķiršu tai piecas zvaigznes
Rahuls Gandijs pierāda, ka viņš un viņa komandas biedri, un pēc tam kādu laiku 3gsg un tikai laiks, lai atbildētu uz šo e-pastu, nav
Moonlight Lovers: Raphael - Dating Sim / Vampire Παιχνίδια ρόλων oqat
Es mīlu raksturu.
Šis ir pārsteidzošs stāsts. Pagaidām tas, ko esmu pieredzējis, strādā pie manām auklītēm, lai uzzinātu, kas notiks tālāk.
Tik mīļi mīļotāji 😊♥️
Mīlestība, mīlestība, patīk💞💞💞
Tā ir lieliska spēle, taču es ienīstu to, ka mums ir pieejams tikai viens video kā bezmaksas Ap. Diemžēl ne visiem ir naudas, lai samaksātu par AP lietām, un ir cītīgi gaidīt vienu videoklipu, kas vispirms nedod jums tik daudz, lai turpinātu atskaņošanu. Es tiešām nevēlos, lai jums būtu vairāk par vienu videoklipu bezmaksas opcijai, tad, piemēram, varbūt 5 videoklipi sniedz jums pietiekami daudz Ap, tad jāgaida ik pēc dažām stundām, lai nopelnītu vairāk. Pēc tam apstājieties uz dienu un atsvaidzinieties cilvēkiem, kuri toreiz nevar spēlēt
Tik romantiski
Lieliski
Man patīk viss šajā spēlē. Pilnīgi piecu zvaigžņu spēle.
Forša spēle, taču ir ļoti grūti iegūt ilustrāciju. Es pat izmantoju ceļvedi TRĪS REIZES un joprojām nesaņēmu ilustrāciju. Es zinu, ka tā ir kļūda, jo Vladimiram bija tāda pati problēma. Ir ļoti kaitinoši atkal un atkal atskaņot vienu un to pašu nodaļu, lai gan esat izvēlējies pareizo izvēli, īpaši ar tik zemu AP.
Jauki
Moonlight Lovers: Raphael - Otome Game / Vampire Rollenspiele ahu
Pareizi☺
Tā bija labākā spēle, ko jebkad esmu spēlējis
Tas ir pārāk slikti, jo man nav ne jausmas, kā es mēģinu ievadīt vārdu, un tas kļūst nepareizi, lūdzu, palīdziet man, lūdzu, atsūtiet man, kā ievadīt vārdu, nekā es saku. Vai šī spēle ir laba