Post by sespcolighdownle on Mar 11, 2022 22:02:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kids Learn Colors ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kids Learn Colors IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daudzas monētas ▞▞▞
▞▞▞ Kids Learn Colors 2022 version ▞▞▞
Pamatinformācija bērniem labi iesaiņotā lietotnē.
Es mainu savu atsauksmi. Kad es sūdzējos uzņēmumam, viņi man atgriezās tajā pašā dienā ar labojumu. Ir tikai 3 spēles.
Labs ievads krāsās, bet vēlos, lai būtu vairāk spēļu, no kurām izvēlēties.
Lietojumprogramma varētu būt piemērota, taču ne es, ne mans vīlies 4 gadnieks to nekad neuzzināsim. Intellijoy nav atbildējis uz maniem atmaksas pieprasījumiem. Esmu iegādājies daudzas viņu lietotnes, bet vairs neiegādāšos, kamēr nesaņemšu par to atmaksu.
Tas ir labs mazuļiem
Lieliska lietotne. Es tikai vēlos, lai tas būtu vairāk.
Mans bērns zilo iemācījās no zilas...
Nepieciešams vairāku pieskārienu pieskāriens, lai mazuļa īkšķis varētu balstīties uz ekrāna malu un joprojām reģistrēties, kad viņa izspiež kādu krāsu. Nepieciešama arī bērnu slēdzene.
Jauki!
Ir daudz šo spēļu, šī ir zem nominālvērtības. Spēlējamākā sadaļa (želejas zivs), kas pilna ar labiem vārdiem, kad saņemat nepareizu atbildi, bet, kad saņemat pareizo atbildi, tā vienkārši ritinās uz nākamo spēli? Mans 2 1/2 gadnieks to nesaprot, mans 5 gadnieks apzināti izvēlas nepareizo atbildi, jo tas ir jautrāk
Manam dēlam patīk šī lietotne. Pusotra gada vecumā viņš zina visas savas krāsas. Izmēģiniet arī bērnu ABC burtus. Viņš zina arī savus ABC
Manai 2 gadus vecajai brāļameitai tas patika!! Lai gan viņa zināja krāsas, viņai joprojām patika dzirdēt to sakām.
PATĪK FAKTS, KA MANS LITTLINS NEVAR AIZVĒRT NO LIETOTNES UN IZMANTOJIES AR MANU TĀLRUNI
Es nesaprotu, kādas ir citas problēmas ar kvalitāti, lieliska x Manai meitai patīk visas lietojumprogrammas x
K
Manam 3 gadniekam tas patīk! Evo 4g
Interaktīvs krāsu apguves veids.
Model Fashion | Game Dandan RPG smeo
Manai meitai ir 2 gadi, un viņa tagad lūdz šo spēli pēc vārda...
5 zvaigznes, ja no galvenā ekrāna noņemat iespēju ielādēt lietotņu veikalu. Pārvietojiet to uz iestatījumiem
Mani 3 & 5 g/o patīk. Tā ir ļoti vienkārša. Viņu iecienītākā ir medūzu spēle, taču viņi apzināti izvēlas nepareizu krāsu, jo ir daudz jautrāk skatīties, kā tā nogrimst, un mudināt viņus turpināt. Piemēram: "atrasti rozā medūzu". (Ja tie pieskaras brūnai krāsai, tas nogrimst apakšā) "nesarauciet pieri, bet jūs izvēlējāties brūnu." kad ir izvēlēta pareizā krāsa, viņi dzird "tu esi labi" un pāriet uz nākamo. Būtu lieliski redzēt, ka tas griežas un pastiprina pareizi izvēlēto krāsu. Citādi strādā lieliski.
Kids Learn Colors Образовне paak
Mazliet vienkārša, salīdzinot ar dažām citām šīs izstrādātāja lietotnēm. Manus dēlus neinteresē ļoti ilgi.
Manai meitai patīk spēle, bet krāsu šļakatas neatveras, lūdzu, palīdziet
2 gadniekam tas patīk, viena neliela problēma, un izstrādātājs ātri reaģēja - lieliska lietotne -Evo 4G
intellijoy veic labu darbu ar savām lietotnēm, šī nebija tik daudzpusīga kā citas, ko esmu iegādājies, taču tā joprojām ir diezgan pienācīga.
Želejas zivis nešķiet ļoti nomāktas. Var būt labi ar citiem tālruņiem. S2 izmantošana ar jaunāko android atjauninājumu no Vodafone.
Manam 2 gadniekam ļoti patīk šī lietotne, būtu jauki, ja būtu vairāk iespēju izvēlēties spēli
Lielisks iesācējs
Labs pielietojums.
Kids Learn Colors Образовне paak
Manam 2 gadniekam patīk šī spēle, un man patīk, ka viņš mācās savas krāsas, kamēr viņš spēlē!
Manam dēlam patīk medūzu daļa!
Lieliska lietotne
Lieliska spēle!