(Android/iOS) Sword Play! Ninja Slice Runner petukoodi generaatori mündid
Mar 11, 2022 21:59:09 GMT | To Top
Post by sespcolighdownle on Mar 11, 2022 21:59:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sword Play! Ninja Slice Runner ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sword Play! Ninja Slice Runner IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi generaatori mündid ▞▞▞
▞▞▞ Sword Play! Ninja Slice Runner 2022 version ▞▞▞
Sword Play! Ninja Slice Runner Action itf
Pole paha mäng, kuid viivitus on meeletu ja kui ma seda lisa nägin, ei saanud ma ikka veel rohelist mõõka, kaardid on nii väikesed, et võitsin nii palju mänge, aga miks on kaardid nii väikesed ja palun tehke seda probleemi paremaks 🙂🙂
See on tõesti hea mäng, kõik on suurepärane ja kõik see oli, võin öelda, et sellesse tehti palju tööd ja nad töötavad väga kõvasti, ma ei ole ja mulle meeldib see mäng lahe
See on tõesti igav. Graafika on hea, kuid sa ei pea mängus peaaegu midagi tegema. Saate lihtsalt oma mõõka ühes kohas hoida ja see teeb oma asja. Ragdollidega oleks ka mäng parem.
Ma andsin sellele kolm, sest seal on palju lisasid ja see on nii tõrges, et ei saa isegi mõõka veidi liigutada, mäng pole nii hea, see on lihtsalt hea, see on kõik
See on kindlasti huvitav kontseptsioon, kuid mitte eriti hästi teostatud. Avastasin kiiresti, et lihtsalt mõõga jätmine otse ekraani keskele võimaldab teil taseme läbida ilma, et peaksite seda isegi liigutama. Ainus kord, kui see ei õnnestunud, on siis, kui kaks inimest seisavad kõrvuti, mis polnud kuigi tavaline
ma ei saa nõuda auhindu, mäng näeb välja veider, see ei ole sujuv, tundub, et midagi on puudu võib-olla sellepärast, et nuga on kaugel, kuid mulle meeldib selle mängu kontseptsioon
Sword Play! Ninja Slice Runner የእንቅስቃሴ pxzl
Muid mudeleid peale mõõkade saab tekstureerida tõeliste meestena ja te lisate verd.
See mäng on nii gei ja ma vihkan seda, lõpetage mind reklaamidesse peibumine, mu 3 sekundit on teie lolli mängu jaoks liiga väärtuslikud
Tõesti hea, kuid aeglane, sellepärast hindan seda 3 tärniga
2 tärni hämmastava mõõgamängu eest, kuid nii palju reklaame!!! Mul pole isegi nii palju raha vaja!
See ei olnud tõesti nii hea ja enamasti kui ma seda mängisin, siis see lihtsalt külmus või midagi ja ma saan isegi mängida, ei soovitaks
Hakkasin just mängima ja see ei reageeri ja on hiline. See on nii maha jäänud, et te ei saa isegi mängu mängida.
Hea mäng paljudele reklaamivigadele mängus
Hämmastav mäng! Super lõbus. Selle kena, kui Sul on igav ja on päris lõbus, kui te nagu deemon Slayer, kuid välja, et teema, i soovitan lisades vett rada, siis võib olla laisk-ish ja lihtsalt sinine rada või mida võiks teha tsüaan merele vaht, ja proovige lisada mõned sinine välk elektri rada.Minu põhjusliku azuri mängukogemuse kohaselt peate kõigis mängudes millegi avamisel vaatama lisamist, et see tegelikult avada, ja võib-olla lisama tasuta mängurežiimi ja mitme mängijaga režiimi, et saaksime kõik koos mängida ja näha, kes suudab enamik inimesi ja harjutusrežiim ning mulle ei meeldi see tase, mis on kõik. Aitäh vastamast See on minu esimene vastus arendajale Hüvasti
Mäng on hea, mõõga jälg on hea, kuid eemaldasite aegluubis, nii et andsin sellele miinus 3 tärni
Ma näen mängus potentsiaali, kuid probleeme on palju, näiteks kui noole kuulid langeb, lüüakse seda mitu korda allapoole ja siis kui tegin küljelöögi ja siis see töötas, peate selle tõesti parandama ja mõõga liikumine on tõesti veider, nii et palun parandage see.
Mulle tundub, et see mäng on väga lõbus, kuid see on lihtsalt palju muid reklaame peale selle, et see mäng on 🔥
See on hea mäng, kuid seal on palju lisasid, palun parandage see
Võib muuta mängu realistlikumaks, nagu selle tegelik elu
See oli okei, kuid nagu paljudes telefonimängudes tänapäeval, on sellel liiga palju reklaame.
Bron, see on nagu igal tasemel, mille saate reklaami ja rumalaid auhindu pole mõtet jahvatada, lihtsalt ärge mängige, see vajab tõsist tööd ja abi, et see oleks pooleldi korralik
Ma kustutasin mängu BC theres rohkem kaarte ja mõõgad thats miks ma välja ja ma sain igav, kuid kui see on uus mõõgad nüüd ja kaardid ja vaenlase tähemärki ja boss taset imma mängida tänu luua selle beutiful mäng ma armastasin it❤
Ma armastan mängu, kuid kui soovite nauditavat mängu ilma reklaamideta 30 minutit, ma ei soovita seda
Sõna otseses mõttes parim mäng üldse. Nägin, et reklaamide graafika polnud nii hea, aga mäng liiga hea.
Mulle meeldib selle puhas reklaam, ma avan oma andmed, et koguda mõõku ja kui te reklaami uuesti täidate?!!! Nii et olen selle mänguga lõpetanud, kuid see on lahe
Mängis umbes 8 sekundit ja talle esitati 30 sekundiline vahelejätmatu reklaam. Pigem ei võta see minu telefonis ruumi. Sellel hetkel praktiliselt pahavara.
Suurepärane mäng ja kõik, välja arvatud LIIGA PALJU reklaame!
Tase 50 on raskem kui minecrafti ender draakoni tapmine, palun tehke tase lihtsaks või ma kustutan mängu
Väga hea mäng, kui seda mängid, läheb ületunnitöö igavaks, hea mäng.
Mäng on hea, kuid olen jõudnud punktini, kus see on igav, ükski uus nahk või tase ei kordu. Ma tõesti soovin, et nad teeksid uusi värskendusi, nagu skinnid jne.
Olen üsna kindel, et see mäng varastas reklaami tegemiseks muusika. Minu VR-peakomplektis on mäng ja mängus on muusika, mida see mängib, kui saavutate taseme, nii et kui nägin selle mängu reklaami ja sellel oli mängu muusika, teadsin, et pean mängu ise nägema ja see ei olnud isegi mitte hea. Loodan, et nad näevad seda ja teevad midagi oma reklaami muusikaga
Korralik mäng, mida on lihtne kätte võtta ja mängida. Mõõku ja radu on piiratud arv ning need on kõik puhtalt esteetilised, rääkimata sellest, et nende avamiseks peate vaatama reklaami (isegi pärast reklaamivaba versiooni ostmist). Aegluubis mehaanik vaenlasele lähenemisel on kadunud, mis muudab tasemed praegu masentavaks. Kui aus olla, siis kui aegluubis on kadunud, kavatsen ma selle tõenäoliselt varsti installida, kuna lõbusust enam pole.
See on kena, kuid ma ainus asi on see, et teha pikema hoob nagu ellujäämise nagu me saame minna nii kaugele kui me tahame ja kui me kaotame me taaskäivitada
okei, nii et esiteks... sellel mängul on potentsiaali... ja see võib olla lõbus, kui seda korralikult arendada. Kuid praegusel kujul on mäng täielik ajaraisk. Põhjus on selles, et mängus on reklaame ja lvl-id on korduvad ega nõua oskusi. Mäng sunnib lubama tal Interneti-juurdepääsu isegi käivituda, et see saaks reklaame näidata ja kuna mäng on nii väike, ei tasu sellesse üldse raha panna, et reklaamidest lahti saada, nagu igas teises väikeses telefonimängus.
See oli alguses päris vinge, kuid muutus igavaks, kuna tasemed kordusid palju
Mäng on endiselt suurepärane, kuid inimese pooleks lõikamisel on mõned vead
See on lõbus, kuid sellel on palju reklaame ja ärge isegi käskige mul reklaame mitte osta
Teete sama asja ikka ja jälle, pole üllatav, ja teil pole väljakutset. Mängus on ka kaks või enam lisamist, millest igaüks tekitab tõsiselt masendust, kui tahan mõneks minutiks lõõgastuda. Ei soovita.
Mulle meeldib see, sest mulle meeldib inimesi pooleks lõigata ja seal ei ole liiga palju lisasid, kuid võib-olla natuke vähem, mulle meeldib, et neil on erinevat tüüpi inimesi, keda pooleks lõigata, ja ilusad nahad ja jäljed
Hea. Kuid probleem on selles, et te ei saa 50. tasemest kõrgemale. See ei võimalda teil.
Mäng oli suurepärane, kuid see võiks olla parem, kui rohkemate reklaamide asemel oleks lõbusam. Paljud reklaamid muudavad hea mängu halvaks. Aga see on ok, kui mõõk poleks meie ees, on lahe. Hea mäng.
Mäng on lihtsalt reklaamidest liiga häiriv. Kuigi reklaame on palju, tunnen, et mänguviis rikub keelekümbluse väga palju. Isegi mitte suur valik reklaame, palju kordusi ja mobiilimänge, mis kahtlen isegi nende tegelikku mängu.
Sword Play! Ninja Slice Runner Akčné cqn
소드 플레이! 닌자 슬라이스 러너 3D 액션 jywa
Sword Play! Ninja Slice Runner Veiksmas qjj
Ma armastan seda mängu, mis on suurepärane, kuid kas saate paremas ülanurgas olevast valgest plokist lahti saada, sest kui see on seal, ei saa ma seda mängu mängida, aga kui saate sellest lahti, siis olen rõõmus.
Lihtsalt halb. Idee võiks olla hea, kui seda õigesti teha. Tasemed on liiga lühikesed ega paku üldse väljakutseid. Siis on reklaamid. Ma saaksin iga 20 sekundi taseme kohta ühe või kaks reklaami. Siis sain sunnitud 6 vahelejätmatut 30 sekundi pikkust reklaami järjest ja siis mäng jooksis kokku. Kohutav.
Peaaegu kogu mu telefon jooksis kokku. Ei mänginud ühte taset. Raiskate oma aega selle mängu mängimisele ja selle käivitamine võtab kaua aega.
See on hea rakendus Ninja, mulle meeldis:) Hindan seda 5 tärniga ☆☆☆☆☆ XD ^-^
Ma armastan seda mängu, see peaks lisama mitme mängijaga peod, nii et palun lisage mitme mängijaga peod
See on suurepärane. Kuid korduvad ja vead tasemel 50. Kuulid tegelikult ei taba, kui nad peatuvad ja te ei saa isegi bossi lõigata ja lõpetada, suur mees lihtsalt annab meile laksu. Isiklikult, kui keegi, kes mängis mängu enne viga ja installis selle pärast tehnilisi probleeme uuesti, on see rikutud.
Merge Train Games Головоломки jfr
Rääkige reklaamidest, kui soovite mängu, mis pakub teile ainult reklaame, et see alla laadida. Nii et sa oled taseme keskel ja seal on umbes 10 reklaami, minu kõrgeim seeria on siiani olnud 20 reklaami, vaata, kas suudad seda ületada