Post by sespcolighdownle on Mar 11, 2022 21:53:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ aquapark.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ aquapark.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty neomezené klíče ▞▞▞
▞▞▞ aquapark.io 2022 version ▞▞▞
Vzhledem k tomu, že jsem hru porazil za 30 minut, myslím, že by bylo bezpečné říci, že tato hra potřebuje práci. Možná by také odstranění pruhů na sklíčkách pomohlo lidem s menší RAM. Nebo poskytněte možnost, aby byla grafika méně efektní. Přidejte další obsah a přidejte další nastavení. Přidejte nějaký zvuk, jako je voda pro skluzavky a zvuky poskakování, když narazíte na lidi / skočíte. Přidejte také způsob nákupu kluzáků. Tato hra má 1,1 hvězdičky za všechny funkce a je to nejlepší bezplatná aplikace číslo 1 rn? Páni.
Není to hra pro více hráčů, i když se snaží navodit iluzi. Umělá inteligence, na kterou hrajete s gumičkami, vás do takové míry, že jsou vždy za vámi, i když od začátku používáte kluzák až do úplného konce. Dostat se do top 8 nemá žádný význam, protože vyhrajete, protože vyděláte více peněz tím, že uděláte co nejvíce skoků a přistání a přijdete jako poslední. Tato hra má hloubku dětského bazénu a díky 3. nové skluzavce nudí.
Seká se to a ten paňáček se vůbec nehejbe😑
Prvních pár minut hra bavila a po pár minutách hra začíná být vážně nudná. „Ostatní závodníci“ se rádi teleportují přímo za vámi, pokud jste ve vedení, a navíc se jim nějak zvýší rychlost, takže jste nuceni používat zkratky. Tato hra by byla lepší, kdyby bylo méně reklam a herní režim pro více hráčů v reálném čase.
Je to super hra ale chce to vic skinu❤
Je to opravdu laggy a tolik reklam, že říká, že tato hra je offline, ale když vypnu wifi, nefunguje to prosím opravte to
je to dobrá hra, ale lidé, kterým se věnujete, jsou roboti. například když jsem na prvním místě, robot mě odřízne a pokaždé jsou to stejné postavy. pokud tvůrci této hry chtějí, aby to byla nejlepší z nejlepších/lepší hra, pak by měli do verše přidat skutečné lidi. jinými slovy, měli by udělat tuto hru realistickou.
Nejhorší hloupá hra, kterou jsem kdy hrál. Tolik to vadí a reklamy uprostřed fungují dobře a hra nejenže funguje!!!! To si také nezaslouží jednu hvězdu jako nejhorší hra. Doporučuji tuto hru nestahovat. V obchodě s aplikacemi je tolik her, všechny hry fungují dobře, jen tato aplikace je nejhorší. Pls nestahujte tuto aplikaci
Skvělá hra ale pro mě trošku těšká já dávám z bodu. 9/10.
Ta hra je tak zasekaná že jsem si přitom stihla sníst oběd a to byly tři chody NEINSTALUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Doufám že tě potkám ve hře LittleBigSnake😋
Když jsem to konečně stáhla tak to nešlo rozjet.proto dávám jednu hvězdičku.😑
Koncept je opravdu zábavný, ale příliš selhal. Téměř u každé druhé hry by mi to ani nedovolilo ovládat. Hra pokračovala v pohybu, ale nemohl jsem změnit, kam šla moje osoba. Také vás to špehuje, jednou jsem někomu napsal SMS, ale hru jsem neukončil, a když jsem se vrátil, na obrazovce byla kamera, která se opravdu rychle vrátila do hry...
Hra mě baví, ale určitě se dá vylepšit. grafika není tak skvělá, ale hlavním problémem je opakování kurzů a výzva. Myslím, že by to měla být spíše hra na úrovni, kde bude každý kurz o lil obtížnější nebo postavy budou o lil těžší porazit. také by z toho měli udělat SKUTEČNĚ multiplayer a ne jen roboty. Celkově vzato je to pěkná hra na zabití času nebo jen sbírání mincí a úspěchů, abyste odemkli všechny skiny.
Je to opravdu dobré, ale jsou tam doplňky, které mě trochu štvou, ale miluji to! Můžu to hrát, když jsem znuděný nebo unavený pěkně dlouho! Nainstalujte si to prosím, podle mého názoru je to úžasné, jen možná přidejte další vzhledy!💞
Tato hra je super na závody 😁
Meh...řekni mi, jak můžeš začít z 15. místa a dohnat ostatní slidery, když nenarazí na barikády...bez použití akcelerátorů...sranda srážet ostatní ze skluzavky...jinak, než je to nudné docela rychle. Chci říct, že můžete zůstat na skluzavce a vyhrát v podstatě každý závod...nebo se pokusit poskočit na skluzavce dál, jen abyste v poslední vteřině stále bojovali o 1. místo...nedává to smysl. neplaťte za přidání zdarma..neplatil jsem za to...ale proč platit za hru, která je vadná?
Na mě až moc reklam (dokonce i v offline modu) , prolítávání texturou!!? Bugy,
Ta hra je úplně o ničem stačí jen vyskočit a dopadnout do cíle a to samé pořád dokola.
Hero Squad - Idle Adventure ロールプレイング rxxo
Hra je dobrá, ale má příliš mnoho reklam. Také roboti jsou super otravní a budou se kazit a podvádět. Celá hra se bude kazit a lagovat. Jsem si také docela jistý, že mnoho recenzí zde jsou roboti.
insatiable io snakes - Nejnovější Verze Pro Android
Nemohu to ani přehrát, protože je to přilepené na růžové obrazovce, opravte to prosím!!!! PROSÍM!!!!!
Je to dobrý ale nejde Mito koko
opakují se ty pořád samé levely😕
Někdy se to blýská, než prohrajete, ale na druhou stranu je to dobrá hra.
aquapark.io Экшен mnb
Aquapark.io | Hraj zdarma na PacoGames.com!
Ujdeto. Ale potom když už máte všechno tak vás to nebavíjako mě. Je to škoda. A ještě po čase vás to omrzí.
Slither.io® podle Lowtech Studios .io - (Windows Hry) - AppAgg
aquapark.io Aksyon ollp
Tohle je super hra a doporučuju jí.Docela mi jde.Ale musím si na ni ze začátku zviknout. Super hra, užijte si jí!
Jeto dobrá hra
Hra Inkwars.io (Inkwars.io) online. ... Ta dívka na kolečkových bruslích: Pizza Mania · Hra Uphill Rush 7 Waterpark. ... Hra Aquapark io.
Nízké mapy.😡🤬😠😠😠😠😡😡🤬
aquapark.io Экшен mnb
Seká se, poměrně dost reklam
aquapark.io پرتحرک ahim
Je to mega dobrá hra mám ji ráda nebudu tam reklamy když si zapálí WIFI takže tuhle hru hraju něco přes 6 měsíců a furt mě baví