(Android/iOS) Airplane Chefs - Cooking Game fırıldaqlar dözümlülüyü artırır
Mar 11, 2022 21:47:05 GMT | To Top
Post by sespcolighdownle on Mar 11, 2022 21:47:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Airplane Chefs - Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Airplane Chefs - Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqlar dözümlülüyü artırır ▞▞▞
▞▞▞ Airplane Chefs - Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Airplane Chefs MB.
Düzünü desəm, çaşqınlıq doğurur ki, oyunların əslində "canlı", bu halda "yanacaq" tükəndiyi vaxtlar olur. Mən başa düşürəm ki, konsept insanların daha çox yanacaq ödəyərək oynamağa davam etmək istəməsidir, amma mərc edərdim ki, ƏSAS insanlar mənim kimidir.... onlar tükənib "bu axmaqlıqdır" deyə düşünürlər və OYNAMAĞI DAYIRIN... And içirəm, bu oyunu saatlarla oynayardım, amma görünür, icazə verilmir! LOL
Bu oyuna heyran oldum... yemək bişirmə qızdırması ilə üzləşdiyim kimi... indi nə onun, nə də yemək bişirmə qızdırmasının yeni səviyyəsi yoxdur...beləliklə... tezliklə yeni istiqamətlər və ya restoranlar əldə edəcəyikmi??? Sinqapurdan başqa bütün istiqamətlərim 100 faizdir....tapşırıqlardan biri bir səviyyədə 1000 metr səyahət etməkdir 🙄🙄😒 Tezliklə yeni istiqamətlər varmı?
Mən oyunu xoşlayıram, amma OMG, oynayarkən adalar arasında menurving çox sinir bozucudur. Mən həmişə dəli oluram və ya sadəcə qəzəblənirəm, çünki bu, çox çətindir. Idk Əgər oyunun tələsik tərəfi olsaydı, amma bunun dəyişdirilməsini istərdim
Onet Connect Pro معمایی fnqw
Bu oyun əyləncəli və asılılıq yaradır, lakin hər zaman çökür. Oyun zamanı qəzaya uğrayanda siz ona görə istifadə etdiyiniz enerjini itirirsiniz. Həmçinin enerjinin yenidən yüklənməsi FOREVER vaxt aparır. Əksər oyunların tam gücü əldə etməsi sadəcə bir saat çəkir, lakin bunun tam doldurulması ən azı 7 saat çəkir (50). Oyunu bəyənirəm və dediyim kimi, bu, mütləq əyləncəlidir, lakin bu problemləri həll etmək və ya ən azı qəza zamanı itirilmiş enerjini ödəmək lazımdır.
Yaxşı idi, amma indi demək olar ki, hər səviyyədən sonra özünü sönməyə başladı, bəyəndim, ilk dəfə deyil ki, özü sönür, düzəldilməlidir
Airplane Chefs - Cooking Game by Nordcurrent UAB (iOS ...
Oyunu sevirəm! Yeganə şey.. ✈️ üçün yanacaq çatışmazlığıdır. Bu, istədiyiniz qədər oynamağınıza mane olur.. hər səviyyədə qalib gəlmədiyiniz halda. Yanacaq doldurmaq da çox vaxt aparır. Yalnız oynamağa davam etmək üçün qazanmırsınızsa, yanacaq haqqını 💎 ilə ödəməlisiniz..bu, sizə yeməkləri tez bir zamanda təkmilləşdirməyinizi qadağan edir ki, bu da qalibiyyəti ləngidir..bir növ uduzma/itirmə vəziyyəti.
Airplane Chefs – Cooking Game v4.0.2 (Mod Apk Money) Take Cooking Fever to new heights with Airplane Chefs! Cook delicious meals and
Əla oyun! Təkmilləşdirilə biləcəyini düşündüyüm tək bir şey var, düşünürəm ki, sərnişinlər yemək istəməzdən əvvəl yeməyi hazırlamaq və bütün yeməkləri hazırlamaq üçün 30-60 saniyə olmalıdır. Amma bundan başqa, məncə, bu, əla oyun, əla detal işidir. Bu, çox yaxşı vaxt itkisidir. Dediyim tək şey budur ki, zəhmət olmasa əvvəlcə müştərilərə xidmət göstərməklə yeməyi bişirmək arasında vaxt əlavə etməyi düşünün. Ümid edirəm ki, kiçik problemin olduğunu başa düşəcəm.
Qrafika gözəldir, lakin yanacaq çox uzun çəkir. Başlamaq üçün çox qiymətli daş almırsınız. Və təkmilləşdirmələr çox uzun çəkir. Hələ də bu oyunla bağlı qərarımı dəyişməmişəm. Baxmayaraq ki, bu oyunun konsepti onu oynamaq kimi xoşuma gəlir. Hər halda, özünüz qərar verirsiniz.
Yanacağın tükənməsini və gözləməyi sevmirəm, bu oyun qızdırma bişirməkdən daha yaxşıdır, ancaq yanacaq problemi ilə onu tamamilə məhv etdiniz. İndi yanacaq üçün reklamlara baxa bilərsiniz, bu əladır, ancaq onlara bir neçə dəfə baxa bilərsiniz, sonra isə heç nə. Təbii ki, yanacaq doldurmaq üçün pul xərcləməyə davam etməyəcəyəm. Yemək bişirərkən yeni təkmilləşdirmələr və yeni restoranlar almaq üçün qiymətli daşlara çox pul xərclədim və mən bunu edərdim, amma bunu sadəcə oynamaq üçün xərcləmirəm, iflas edəcəm.
Airplane Chefs - Cooking Game არკადული ukpf
Bu oyunu sevirəm. Bu, çox asılılıqdır. Yeganə problem odur ki, yeni səviyyələr üçün çox uzun çəkir
Beləliklə, rəy yaxşılaşdı və siz tanıdığım ən yaxşı oyun yaradıcısınız, əvvəldən üzr istəyirəm
Airplane Chefs 4.0.2 MOD (Unlimited Pack) - Apkfinish
Normal
Airplane Chefs - Cooking Game ஆர்கேட் ixfz
Əyləncəli, lakin yanacağın doldurulması vaxt tələb edir; əslində oynamaq ruhdan salır. Hiss olunur ki, oynaya bilmək üçün hər zaman pul xərcləməlisən. Təkmilləşdirmələr də baha başa gəlir. Yanacaq daha tez doldurulsaydı, yaxşı olardı. Mən adətən gündə bir dəfə oynayıram və əgər daha çox istəsəm, ya qiymətli daşlar almalıyam, ya da mənasız reklamlara baxmalıyam.
Airplane Chefs - Cooking Game ஆர்கேட் gyuf
Take Cooking Fever to new heights with Airplane Chefs! Cook . ... and Install one of the best Simulation Game Airplane Chefs for PC.
Bu oyun əyləncəlidir və asılılıq yaradır, AMMA neçə səviyyədə oynaya biləcəyimlə məhdudlaşmaq çox əsəbidir. Siz hər səviyyədə oynamaq üçün ya 2, 5 və ya 10 qazdan istifadə etməlisiniz və bir anda maksimum qaz cəmi 50-dir. Bu olmasaydı, mən oyuna 5 ulduz verərdim.
To install Airplane Chefs - Cooking Game on your Windows PC or Mac computer, you will need to download and install the WINDOWS PC APP for
Müştərilər kifayət qədər vaxt vermirlər, yemək bişirmək sonsuza qədər davam edir, kartof qızartması, sous və simit nimçəyə bir az çox sikkələr və brilyantlar tələb olunur ki, oyun tamamilə dəlilikdir!!!!! Yanacaq əldə etmək üçün 48 saat vaxt lazımdır. Mükəmməl yaxşı yuxu sərf etməkdənsə, bu oyunu silməyi üstün tuturam, bu oyunlara xərcləməyə pulum yoxdur. Silin, daha oynamayın!!!!!!
Airplane Chefs - Cooking Game for iPhone is an app to Be the best sky chef! Take Cooking Fever to new heights with Airplane Chefs!
Çoxxx gözəl oyundu əla çox bəyəndim yükləyin
Çox gözəl çox əla bir oyundur
Mən bu 1 ulduzu qiymətləndirərdim... Bu oyunu çox bəyəndim və oynamaq asılılıq və əyləncəli idi, lakin bu qədər dəfədən sonra Sidneyin 43-cü səviyyəsini keçə bilmirəm.. pul qazanmağa imkan yoxdur səviyyəni keçmədən ulduzlar, əgər mən bu 43-cü səviyyəni keçə bilməsəm, başqa turlarda necə oynaya bilərik. Lütfən, bir neçə mini oyun əlavə edin və ya ulduz qazanmağımızı asanlaşdırın ki, yalnız bir səviyyədə ilişib qalmayaq.
Mən oyunu sevirəm, lakin yanacaq sistemi və təkmilləşdirmə üçün qiymətli daşlar çox pisdir və mən oyunda heç vaxt real pul ödəməyəcəyəm, zəhmət olmasa, yeni yeniləmədə yoxlayın
Bu oyun çox asılılıq yaradır və əyləncəlidir. Ancaq problem enerji istehlakının bir az çox olmasıdır. Enerjinin doldurulması üçün sərf olunan vaxt da qeyri-realdır. 1 enerji 10++ dəqiqəyə qədər vaxt aparır. Ümid edirik ki, tərtibatçılar bu problemi həll edəcəklər
Tezliklə çətinləşənə qədər oyunu sevirdim. Bu qədər erkən mübarizə bunu qeyri-mümkün edir və məni yalnız ləngidir. Mən belə bir oyun oynamaq üçün pul ödəməkdən imtina edirəm və daşların olmaması səbəbindən insanların seçim edə bilməyəcəyini düşünürəm.
Hər dəfə oynadığınız zaman oyunun qəzaya uğradığı bir vaxtda yükləməyin
Heyrətamiz əyləncəli oyun, lakin Yanacaq məsələsi gülüncdür. Yanacaq tez qurtarır və bunun üçün pul ödəməsəniz, daha çox yanacaq əldə etməyin yolu yoxdur. Onların yanacaq almaq üçün baxmağa videoları yoxdur. Qiymətli daşlar qazanmaq mümkün deyil. Yanacaq problemini aradan qaldırsanız, oyun daha əyləncəli olardı. Bunu yemək oyununuz qədər məşhur edin. Zəhmət olmasa yanacağı düzəldin və ya yanacaq qazanmaq üçün baxa biləcəyimiz videolar əlavə edin. Kapitan və s. ilə danışa biləcəyimiz bir telefon əlavə edin. Həmçinin təkmilləşdirmək üçün çoxlu qiymətli daşlara ehtiyacımız yoxdur
Airplane Chefs - Cooking Game Arcade xsd
Son dərəcə əyləncəli, lakin çox acgöz oyun. Bizə fəaliyyət göstərib mükafat almağa imkan vermirlər. Hətta reklamlar belə mükafatlandırılmır. Hər hansı bir daş əldə etmək olduqca çətindir. Əla qrafika və əla dizayna baxmayaraq, mən hələ də onu real pula ac olan başqa bir oyun hesab edirəm. Yeniləmə: Reklamlara baxmaq üçün bizə qiymətli daş mükafatları lazımdır. 🌹⚘🌹⚘🌹⚘🌹⚘🌹⚘🌹⚘🌹⚘🌹⚘Yeniləmə: Bu oyun sonunda bütün oyunçuları itirəcək! Bizi real pul ödəməyə sövq etmək üçün hər yeniləmə ilə oyunu çətinləşdirirlər!
Bir müddətdir ki, bu oyunu sevirəm, indi yeganə problem 10 daş aldım və onu almadım və bəli, pul hesabımdan çıxıldı, mənə ən qısa zamanda məlumat verildi.
Airplane Chefs for iOS là 1 phần trong series game nấu ăn Cooking Fever nổi tiếng của hãng Nordcurrent. Chơi game Airplane Chefs Mobile và
Airplane Chefs - Cooking Game 90 smiles | Gamers Unite! IOS
Çətin və əyləncəli, lakin kiçik bir cihazda onu oynamaq demək olar ki, qeyri-mümkün idi, çünki səhv şeyləri yanlış yerlərə sürükləyirdim. Baxmayaraq ki, bunu bir dostunuzun planşetində sınadım və bu, daha yaxşı oldu!
Daha çox yanacaq əldə etmək çox vaxt tələb edir 😞 və mən səviyyəyə başladıqdan dərhal sonra sistemdən çıxdı və bu, hər dəfə mənə 10 yanacaq çəni bahasına başa gəlir, bu o deməkdir ki, bəzən səviyyəyə başlamaqdan başqa heç nə oynamadığım üçün bütün yanacaqlarımı boşa xərcləyirəm! Hər halda, mən bu xətanı yalnız London hava limanında bildim, digər hava limanları hələ də yaxşı işləyir. Zəhmət olmasa bu səhvi düzəldin!!!
Bu, olduqca əyləncəli və asılılıq yaradır. Ancaq ümid edirəm ki, yanacaq doldurma müddəti daha qısa olacaq və oyunçuların qiymətli daşlar qazanması üçün oyunlarda daha çox nailiyyət əldə edəcəklər.
8227 votes - Games - iOS 11.0&up - First release: 2021-01-11T08:00:00Z. Take Cooking Fever to new heights with Airplane Chefs! Cook delicious meals and
Mən Angela hər şey bir qazma sürükleyerek razıyam, , avtomatik olmalıdır.
Airplane Chefs - Cooking Game by Nordcurrent - AppGrooves
Nə vaxtdan BÜTÜN səviyyələr indi 10 yanacaq nöqtəsinə başa gəldi? Bu oyundan çox məyus olmaq və həmçinin qızdırma bişirmək. Baxmalı olduğunuz bütün reklamlarla artıq oynamağa dəyməz.
This game has been downloaded 100 thousand times in Google Play Store. In this one, your job is to be a flight attendant that will be